Badkamer verbouwen in Nieuwekerk-, Capelle- en Krimpen ad IJssel

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Als u van meer comfort en stijl in de badkamer wilt genieten, dan is het laten verbouwen van uw badkamer in Nieuwekerk-, Capelle- en Krimpen ad IJssel zeker en vast een goede beslissing! Binnenverbouwingen.nl kan u daarbij helpen, mede dankzij een professionele aanpak met oog voor detail en uw persoonlijke wensen.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat u wilt weten wat de renovatie van uw badkamer zoal inhoudt – want enkel op die manier kunt u de beste keuzes maken en kunt u er optimaal van genieten!

De renovatie van een badkamer en wat erbij komt kijken

Binnenverbouwingen.nl is bedreven in het renoveren van badkamer, maar daarvoor is natuurlijk een professionele aanpak nodig. Het verbouwen van de ruimte is een opdracht waar heel wat bij komt kijken en wat meer daarover is hier wel op zijn plaats.

Bij de renovatie van uw badkamer wordt…

…uw vloer opnieuw gelegd. De vloer is de basis van elke ruimte en dus ook van de badkamer. Niet alleen kunt u bij een renovatiebedrijf zeker zijn van een vloer die duurzaam is en kwaliteit biedt, maar ook nog eens perfect bij uw persoonlijke stijl past. Van een tegelvloer met moderne uitstraling tot een landelijke vloer met warme tinten, de mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Het resultaat is een prachtig basis voor uw nieuwe badkamer!

…badkamer meubilair geïnstalleerd. Zonder degelijk meubilair is een badkamer natuurlijk geen echte badkamer. Denkt u hierbij maar aan wastafels, badkamer kasten, spiegels, enzovoort. Dergelijke zaken zorgen er niet enkel voor dat uw badkamer functioneel is, ze dragen ook bij aan de look en feel van de ruimte. Want stijl is toch van zeker even groot belang in uw nieuwe badkamer!

…Elektriciteit en water geïnstalleerd. Ook de aanwezigheid van stopcontacten en waterleidingen in de badkamer zorgen ervoor dat u er volop van kunt genieten. Van de leidingen voor de douche tot de elektriciteitskabels voor uw stopcontacten, Binnenverbouwingen.nl neemt alle taken op zich!

Wilt u uw badkamer omtoveren tot een compleet nieuwe ruimte, waar u kunt genieten van alle nodige comfort en stijl? Dan is een renovatie in Nieuwekerk-, Capelle- en Krimpen ad IJssel zonder twijfel het beste wat u kunt doen. Ontdek de vele mogelijkheden bij Binnenverbouwingen.nl!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30