Appartement verbouwen in Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Niets zo aangenaam als een gezellige, comfortabele en stijlvolle woning en dat geldt natuurlijk ook als u in een appartement woont. Er is geen reden waarom u uw appartement niet in een nieuw jasje zou kunnen steken en dat is precies waar Binnenverbouwingen.nl u bij kan helpen in Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen. Wilt u het beste halen uit uw woonplaats? Dan is een professionele service zeker een must!

Binnenverbouwingen.nl: dé professional voor de verbouwing van uw appartement

Het verbouwen van een woning als geheel is zeker een hele opdracht en dat is bij een appartement niet anders. De oppervlakte van een appartement is dan wel meestal kleiner en de aanpak een beetje anders, uiteindelijk komt het erop neer dat een vakkundige aanpak onmisbaar is. Waar kan een specialist u nu precies bij helpen?

De onzichtbare basis van uw appartement

Elke moderne woning heeft nood aan een stevige, betrouwbare basis en dat is ook zo bij appartementen. Zo speelt de vloer niet alleen een grote rol bij het de uitstraling van de woning, maar heeft hij ook een invloed op het leefklimaat en de bescherming tegen vocht en schimmels. Hetzelfde geldt voor stucwerk in de muren, vloer en het plafond: zonder zou de basis van uw appartement helemaal niet betrouwbaar zijn, en Binnenverbouwingen.nl neemt dergelijke zaken dan ook helemaal op zich!

Oog voor details en stijl

Daarbij wordt ook aandacht besteed aan de afwerking, de decoratie en de details van uw appartement. Welke verlichting wilt u hebben als aanvulling op uw favoriete woonstijl en welke kleur moeten de muren en het plafond hebben? Het zijn allemaal zaken die een vakkundig aanpak verdienen teneinde tot een mooi, duurzaam en stijlvol resultaat te komen. Het gaat dan misschien wel om details, dat wil niet zeggen dat ze niet belangrijk zijn voor de look en feel van uw woning!

De technische kant is ook belangrijk

Ten slotte is het ook van groot belang dat installaties als elektriciteit, waterleidingen en daarbij horende voorzieningen op de juiste manier geplaatst en beheerd worden. Allemaal zaken waar Binnenverbouwingen.nl voor kan zorgen, zodat u binnen de kortste keren van een volledig uitgerust en functioneel appartement geniet!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30