Appartement verbouwen in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Steeds meer mensen beseffen dat een appartement heel wat voordelen biedt in vergelijking met een gewone woning – maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat dat appartement op alle vlakken voldoet, zowel qua comfort als stijl en duurzaamheid. Binnenverbouwingen.nl beseft als geen ander dat de verbouwing van een appartement een van de beste maatregelen is om weer van meer wooncomfort en een duurzame woonst te genieten. Dat is dan ook waarom een totaalrenovatie mogelijk is als u kiest voor een specialist!

Haal méér uit uw appartement dankzij een professionele renovatie

Een renovatie is een volledige of gedeeltelijke verbouwing van een woning en in dit geval uw appartement. De aanpak bij een appartement is eigenlijk dezelfde als bij een vrijstaande woning, met hier en daar natuurlijk enkele verschillen. Wat kunt u nu verwachten van een totaalrenovatie van uw appartement?

Altijd maatwerk, bij elke renovatie

Als u van meer comfort wilt genieten, dan is maatwerk essentieel. Enkel op die manier kunt u zich in uw eigen woning op uw gemak voelen en geniet u er dus ook meer van. Bij Binnenverbouwingen.nl kunt u zeker zijn van een persoonlijke aanpak bij het creëren van een woonstijl, met aandacht voor zowel de grote werken als de details. Het resultaat is dat u zich als een vis in het water voelt in uw eigen appartement!

Van A tot Z, Binnenverbouwingen.nl speelt het voor u klaar

Wat omvat de renovatie van een appartement zoal? Heel wat meer dan gewoon het plaatsen van nieuw meubilair of verlichting. Stucwerk, dat als bescherming van de muren, de vloer en het plafond dient, is onmisbaar – net als elektriciteit en waterleidingen, die de woning functioneel maken. Vertrouwt u op een professional, dan worden dergelijke zaken met alle nodige aandacht verzorgd.

Vragen? Uw professional kan u helpen!

Het is normaal dat u bij de renovatie van uw woning heel wat vragen heeft over de kostprijs, de duur van de voorziene werkzaamheden, welke kleur het best geschikt is voor uw muren of welk isolatiemateriaal u het meeste besparingen oplevert. Het zijn allemaal vragen waar Binnenverbouwingen.nl op kan antwoorden, zodat de renovatie van uw appartement u geen kopzorgen bezorgt!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30