Appartement verbouwen in Nieuwekerk-, Capelle- en Krimpen ad IJssel

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Als u in een appartement woont, dan wilt u logischerwijs van comfort en gezelligheid genieten. Is uw appartement in Nieuwekerk-, Capelle- of Krimpen ad IJssel verouderd of voldoet het niet meer aan uw verwachtingen? Dan is een professionele verbouwing misschien wel wat u nodig heeft! Binnenverbouwingen.nl kan dat voor u doen en wel dankzij een professionele aanpak met aandacht voor alle details. Wat komt er nu zoal kijken bij de verbouwing van een appartement en waarom zou u hiervoor op een specialist moeten vertrouwen? Vragen die zeker en vast een duidelijk antwoord behoeven!

Laat de renovatie van uw appartement over aan Binnenverbouwingen!

Een professionele renovatie omvat…

…Het leggen van een nieuwe vloer. Geen woning kan zonder betrouwbare vloer, of die nu uit parket of tegels bestaat. De vloer moet niet enkel op de juiste manier gelegd worden, ook de afwerking ervan (bijvoorbeeld door middel van lak of olie) is een belangrijk aspect. Hoe dan ook zorgt uw specialist ervoor dat uw vloer op alle vlakken aan de verwachtingen voldoet! …Het plaatsen van stucwerk. Stucwerk wordt vaak onderschat als het gaat om het creëren van comfort en een veilige, gezonde leefomgevingmaar het is wel degelijk belangrijk. Dankzij het juiste stucwerk worden de muren, het plafond en zelfs de vloer op de juiste manier beschermd tegen externe invloeden, zoals vocht en schimmels. Laat u het werk door Binnenverbouwingen.nl doen, dan kunt u daarbij zeker zijn van kwaliteit! …Het installeren van elektriciteit en water Een appartement mag er dan wel mooi uitzien, als het niet functioneel is bent u er niet veel mee. Dankzij een professionele installatie van elektriciteit, waterleidingen en daarbij horende voorzieningen geniet u van een optimaal comfort in uw gerenoveerde appartement. Van boiler tot kranen, douche en verlichting, het zijn allemaal zaken die Binnenverbouwingen.nl voor u kan regelen! …Het afwerken van uw appartement Ten slotte behoren ook afwerking tot het takenpakket van een renovatiebedrijf. Raamdecoratie, schilderwerk en nog veel meer zaken worden op professionele wijze uitgevoerd. Het resultaat? Een appartement dat stijlvol oogt, gezellig wonen mogelijk maakt en dus zoveel aangenamer wordt voor het gele gezin. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van Binnenverbouwingen.nl!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30