Appartement verbouwen in Monster, Poeldijk en Kijkduin

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Niets zo aangenaam als een gezellige en stijlvolle woning – maar als u niet tevreden bent met de look en feel van uw huidige appartement in Monster, Poeldijk en Kijkduin, dan is een deskundige renovatie misschien geen slecht idee! Binnenverbouwingen.nl kan daarvoor zorgen en wel dankzij een professionele aanpak en jarenlang ervaring. Het renoveren van een appartement omvat echter veel meer dan de meeste mensen denken. Daar een beeld op hebben is van belang als u wilt weten wat u van de service van een renovatiebedrijf kunt verwachten!

Een nieuwe vloer is een goed start

De vloer van een appartement wordt maar al te vaak onderschat als het gaat om het creëren van een aangename, comfortabele woonplaats. Van een landelijke parketvloer tot een tegelvloer voor een moderne look, de mogelijkheden bij een professional zijn zo goed als oneindig. Op basis van uw verwachtingen en situatie wordt de best mogelijke oplossing gezocht, zodat de vloer van uw appartement helemaal aan uw wensen voldoet!

Stucwerk voor vloeren, plafond en muren

Het stucwerk is een ander aspect bij woningen dat vaak weinig aandacht krijgt maar het is wel degelijk een van de belangrijkste elementen bij een gezellige woonplaats. Goed stucwerk zorgt er niet enkel voor dat schimmels, vocht en andere externe invloeden buiten gehouden worden, ook zal de woning er veel langer door meegaan én aangenamer zijn om in te wonen. Laat u dit werk door een professional doen, dan bent u daarbij zeker van kwaliteit!

De technische kant van de zaak

Geen enkele woning, appartementen inbegrepen, kan zonder elektriciteit en andere technische elementen zoals waterleidingen. Dergelijke zaken worden op professionele wijze geïnstalleerd en beheerd door Binnenverbouwingen.nl. Het resultaat? Uw appartement ziet er niet alleen gezellig uit maar biedt ook alle nodige comfort. En dat is natuurlijk nog altijd van groot belang als u aangenaam wilt wonen!

Vertrouw op Binnenverbouwingen.nl voor een volledige renovatie

Binnenverbouwingen.nl beseft maar al te goed hoe belangrijk het is dat uw appartement tot in de puntjes afgewerkt is en biedt dan ook een totaalrenovatie voor elke woning. Dankzij jaren ervaring, professioneel advies en betrouwbare materialen woont u binnen de kortste keren in een prachtig verbouwd appartement!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30