Appartement opknappen in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Niets is zo belangrijk als wooncomfort ervaren in uw appartement – en als u in Wateringen, Kwintsheul of Rijkswijk woont, dan kan Binnenverbouwingen.nl u helpen om dat te verkrijgen! Als uw appartement aan een renovatie toe is en hier en daar wel een opknapbeurt kan gebruiken, dan is de complete service van Binnenverbouwingen.nl precies wat u nodig heeft.

Uw appartement laten opknappen kan natuurlijk op veel verschillende manieren gebeuren. Daar een duidelijk beeld op hebben is van groot belang als u ten volle van de resultaten wilt genieten!

Laat uw appartement professioneel opknappen voor méér wooncomfort!

Binnenverbouwngen.nl is dé specialist op het vlak van renovaties en opknappen en kan uw appartement dan ook waar nodig een opknapbeurt geven. Enkele van de meest voorkomende werkzaamheden zijn:

De vloer laten behandelen en afwerken

De vloer is de basis van elke woning, dus waarom zou u deze niet laten opknappen door een professional?Misschien wilt u uw parketvloer een nieuwe laklaag geven voor een nieuwere uitstraling en een betere bescherming. Of wilt u liever plinten laten plaatsen als afwerking van de vloer? Alles is mogelijk als u vertrouwt op de service van een professional!

Gyproc en isolatie laten vernieuwen

Stucwerk en isolatie zijn dan misschien wel niet zichtbaar in de woning, ze hebben een groot effect op de duurzaamheid van uw appartement en de mate van bescherming tegen externe invloeden zoals vocht en schimmels. Als u het stucwerk en de isolatie in uw muren, vloer en plafond professioneel laat herstellen of vervangen – dan geniet u dus gegarandeerd van een duurzamere, comfortabelere woning!

Water- en elektriciteit

Zonder waterleidingen, boiler, meterkast en stopcontacten – en nog veel meer dergelijke voorzieningen – zou het onmogelijk zijn om ten volle van uw appartement te genieten. Als deze zaken niet langer in orde zijn of niet meer goed werken, dan is het een goed idee om te vertrouwen op de service van een professional. Binnenverbouwingen.nl weet precies wat er gedaan moet worden om uw appartement in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk helemaal functioneel te maken. Ontdek wat uw specialist zoal voor u kan doen en u geniet binnen de kortste keren van meer wooncomfort!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐