Appartement opknappen in Voorburg, Leidschendam en Leidseveen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Als u in Voorburg, Leidschendam en Leidseveen woont en u het comfort en de uitstraling van uw appartement een niveau hoger wilt tillen, dan heeft u geluk! Binnenverbouwingen.nl biedt u de kans om uw appartement op deskundige wijze te laten opknappen, helemaal naar wens. Een professionele service, gedegen advies en een kwalitatief resultaat zijn slechts enkele van de voordelen waar u van kunt profiteren als u op een specialist vertrouwt!

Binnenverbouwingen.nl beseft als geen ander dat het renoveren of opknappen van uw woning zelden een eenvoudige zaak is. Het is de moeite waard om de kennis, inzichten en ervaring van een professional te vertrouwen als u het best mogelijke resultaat wilt verkrijgen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft op wat er bij het opknappen van een appartement zoal komt kijken. Welke mogelijkheden zijn er? Een vraag die in onderstaand overzicht wordt beantwoord!

Een professionele opknapbeurt is goud waard voor uw appartement

Niets gaat boven een deskundige aanpak bij het renoveren van uw appartement – maar welke werkzaamheden kan een specialist nu zoal voor u doen? Een overzicht:

Alle vloer- muur en plafondwerken

De vloer, de muren en het plafond vormen als het ware uw woning en verdienen dan ook heel wat aandacht als u uw appartement wilt laten opknappen. Zo kan Binnenverbouwngen.nl uw vloer lakken of oliën als bescherming, grote en kleine schilderwerken uitvoeren in uw woning of het plafond herstellen waar nodig. Dergelijke zaken dragen immers alleen maar bij aan de look en feel van de ruimteen dat zorgt dan weer voor méér wooncomfort!

Isolatie voor uw appartement

Ook de isolatie die in uw appartement aanwezig is, speelt een grote rol bij zowel het comfort dat u ervaart als de veiligheid en gezondheid van de woning. Als uw isolatie is verouderd, dan is het een goed idee om deze door een specialist te laten vernieuwen.

Water en elektriciteit

Een ander werk waar Binnenverbouwingen.nl u mee kan helpen is water en elektriciteit. Van waterleidingen tot de meterkast, stopcontacten, schakelaars en de boiler, uw specialist kan het allemaal controleren, herstellen of renoveren – met een duurzame, comfortabele woning als resultaat!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30