Appartement opknappen in Maassluis, Maasland en Maasdijk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Is uw appartement in Maassluis, Maasland en Maasdijk niet meer wat het geweest is? Heeft uw woning dringend nood aan een opknapbeurt? Dan is Binnenverbouwingen.nl precies de service waarop u moet vertrouwen om er het beste van te maken! Het opknappen van een appartement mag dan misschien wel iets lijken dat u helemaal zelf kunt doen, het is wel degelijk de moeite waard om beroep te doen op een professional als u de best mogelijke resultaten wilt verkrijgen.

Laat uw appartement vakkundig opknappen

Uw appartement opknappen is een goed idee als u hier en daar renovatie wilt laten doorvoeren, zonder dat de hele structuur van uw appartement verandert. Het opknappen van uw woning omvat verscheidene zaken, waaronder:

– Schilderwerk. Het schilderwerk in uw woning heeft wel degelijk een grote invloed op de look en feel ervan – dus als u die wilt verbeteren, dan is een nieuw kleurtje zeker een goed idee! Binnenverbouwingen.nl gaat op professionele wijze te werk met betrouwbare materialen, waardoor uw appartement binnen de kortste keren een compleet nieuwe look heeft!

– Afwerking van de vloer. Ook de vloer is een belangrijk onderdeel van elk appartement. Als uw huidige vloer verouderd is of niet meer aan uw verwachtingen voldoet qua uitstraling, dan is het handig om deze te laten vernieuwen. Er zijn heel wat mogelijkheden – van tegels tot parket – en daarbij kunt u de vloer prachtig laten afwerken met plinten of een laklaag voor een nog mooier resultaat!

– Elektriciteit en water. Het water en de elektriciteit in een appartement worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om renovatiesmaar ze zijn wel degelijk van belang. Zo kan Binnenverbouwingen.nl u helpen bij het herstellen van kapotte waterleidingen, waardoor uw rekening naar beneden gaat en u vochtproblemen kunt vermijden. Daarnaast kan uw specialist ook elektriciteit en bijhorende voorzieningen herstellen of vervangen, met als resultaat meer wooncomfort- en veiligheid.

Het opknappen van uw appartement omvat natuurlijk nog veel meer zaken, maar bovenstaand overzicht geeft toch al een duidelijk beeld. Als u overtuigd bent van de meerwaarde van een renovatiebedrijf om uw appartement op te knappen – ontdek dan het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden en geniet van meer wooncomfort!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30