Appartement opknappen in Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

De uitstraling, de feel en het comfort van een opgeknapt appartement in Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht of Ridderkerk is goud waard en dat is al genoeg reden om beroep te doen op een professionele service als u méér uit uw appartement wilt halen. Als u verbouwingen wilt laten doen, dan is het natuurlijk belangrijk dat u weet wat de mogelijkheden zoal zijn bij een professional. Het volgende overzicht geeft enkele van de belangrijkste opknapwerken die u kunt laten doen om nog méér van uw woning te genieten!

Vloer, plafond en muren laten opknappen

Zonder vloer, muren en plafond zou uw woning niet bestaan – dus het spreekt voor zich dat u deze laat opknappen als dat nodig is! U kunt bijvoorbeeld nieuwe isolatie in de muren laten plaatsen, het stucwerk vervangen en uw vloer een nieuwe lak- of olielaag geven ter bescherming. Ook is het mogelijk om uw verlichting te laten herstellen/vervangen, schilderwerk te vernieuwen en nog veel meer zaken te laten doen. Er zijn geen grenzen aan wat Binnenverbouwingen.nl kan doen voor uw vloer, muren en plafond!

Water- en elektrische voorzieningen

Daarbij is het ook mogelijk om uw appartement functioneel te maken én te houden dankzij een professionalen wel door uw water en elektriciteit te laten onderhouden. Van stopcontacten tot de boiler, meterkast en nog veel meer – het zijn allemaal zaken die defect kunnen geraken of niet meer naar behoren werken. Laat u het werk over aan een professional, dan kunt u er zeker van zijn dat deze voorzieningen aan uw verwachtingen voldoen en u een veilige, functionele en duurzame woning bezorgen.

Afwerking en decoratie

Naast de vanzelfsprekende zaken in uw appartement spelen ook de kleine details een grote rol bij het uiteindelijke resultaat. Denkt u hierbij bijvoorbeeld maar aan verlichting, dat een enorme invloed heeft op de sfeer in de woning. Ook bijvoorbeeld raamdecoratie is op dat vlak erg belangrijk, of klein timmerwerk in de keuken. Door evenveel aandacht te besteden aan de details van uw interieur, verkrijgt u binnen de kortste keren een appartement waar u zich écht goed in voelt. Ontdek de vele mogelijkheden van Binnenverbouwingen.nl in Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30